Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної
частини корпусу.
Опис
Ключові слова
енергія, потужність, корпус, energy, power, frame, энергия, мощность, корпус, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій - К. : НУХТ, 2016. - С. 120-125.