Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної частини корпусу.

Опис

Ключові слова

енергія, потужність, корпус, energy, power, frame, энергия, мощность, корпус, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій - К. : НУХТ, 2016. - С. 120-125.

Зібрання