Енергетичні показники процесу передувки м’ясної сировини
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано роботу передувочних баків для м’ясної сировини.Оптимальна будова й режими роботи цих пристроїв суттєво впливають на загальну ефективність виробництва та на собівартість продукції. Досліджена залежність витрат енергії, тривалості процесу передувки від кута нахилу конусної
частини корпусу.
Опис
Ключові слова
енергія, потужність, корпус, energy, power, frame, энергия, мощность, корпус, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Беседа, С. Д. Енерегетичні показники процесу передувки м’ясної сировини / С. Д. Беседа, І. М. Литовченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій - К. : НУХТ, 2016. - С. 120-125.