Можливість використання айви в технології самбуків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.

Опис

Ключові слова

айва, технологія, самбук, quince, technology, sambuk, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Поліщук, В. Можливість використання айви в технології самбуків / В. Поліщук, О. Павлюченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 380.