DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25966

Название: Можливість використання айви в технології самбуків
Другие названия: Ability to use quince in sambuk technology
Авторы: Павлюченко, Олена Станіславівна
Поліщук, Вадим
Pavliuchenko, Elena
Polishchuk, Vadim
Ключевые слова: айва
технологія
самбук
технология
quince
technology
sambuk
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Поліщук, В. Можливість використання айви в технології самбуків / В. Поліщук, О. Павлюченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 380.
Краткий осмотр (реферат): Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Представленные исследования использования айвы в технологии самбуков. Presented research on the use of quince in sambuk technology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25966
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Ability to use quince in sambuk technology.pdf77,29 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback