Можливість використання айви в технології самбуків
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.
Опис
Ключові слова
айва, технологія, самбук, quince, technology, sambuk, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Поліщук, В. Можливість використання айви в технології самбуків / В. Поліщук, О. Павлюченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : Матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 380.