Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26167
Title: Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілки
Authors: Оносова, Ірина Андріївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: ЯМР-спектроскопія
водно-спиртова суміш
вода
етанол
горілка
гідроксильні протони
NMR-spectroscopy
aqueous-alcoholic mixture
water
ethanol
vodka
hydroxyl protons
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Оносова, І. А. Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки / І. А Оносова, О. В Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 листопада 2013 р. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 265-266.
Abstract: Проведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки. The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26167
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doc(1).pdf233.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.