Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілки
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки.
The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.
Опис
Ключові слова
ЯМР-спектроскопія, водно-спиртова суміш, вода, етанол, горілка, гідроксильні протони, NMR-spectroscopy, aqueous-alcoholic mixture, water, ethanol, vodka, hydroxyl protons, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Оносова, І. А. Використання ЯМР-аналізу під час оцінювання якості горілки / І. А Оносова, О. В Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція, 19 листопада 2013 р. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 265-266.