DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2017 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26391

Название: «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»
Другие названия: «Innovative technologies in baking production» and «Achievements and prospects of development of the confectionery industry»
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
конкурентоспроможність хліба
технологічні аспекти
кондитерська галузь
хлебобулочные изделия
конкурентоспособность хлеба
технологические аспекты
кондитерская отрасль
baked goods
competitiveness bread
technological aspects
confectionery industry
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – 190 с.
Краткий осмотр (реферат): Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2017 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі. Сборник включает в себя программу и материалы докладов участников международных научно-практических конференций «Инновационные технологии в хлебопекарном производстве» и «Достижения и перспективы развития кондитерской отрасли», которое состоялось 13 сентября 2017 в г.. Киеве. Материалы посвящены решению актуальных вопросов хлебопекарной и кондитерской отраслей, в частности путям улучшения качества хлеба, проблемам расширения ассортимента, в том числе созданию изделий специального назначения. Сборник предназначен для специалистов хлебопекарной и кондитерской промышленности, инженерно-технических работников, потенциальных инвесторов, преподавателей высшей школы, студентов и аспирантов высших учебных заведений и всех, кто интересуется актуальными проблемами хлебопекарной отрасли. The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2017 in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products. The collection is intended for specialists in the baking and confectionery industry, engineering workers, potential investors, high school lecturers, students and post-graduate students of higher educational institutions and all those who are interested in the actual problems of the bakery industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26391
Appears in Collections:2017

Files in This Item:

File Description SizeFormat
«Innovative technologies in baking production» and «Achievements and prospects of development of the confectionery industry».PDF5,6 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback