Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», які відбулися 13 вересня 2017 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних питань хлібопекарської та кондитерської галузей, зокрема шляхам покращення якості хліба, проблемам розширення асортименту, в тому числі створенню виробів спеціального призначення. Збірник призначений для фахівців хлібопекарської та кондитерської промисловості, інженерно-технічних працівників, потенційних інвесторів, викладачів вищої школи, студентів і аспірантів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться актуальними проблемами хлібопекарської галузі.
The collection includes a program and materials of reports of participants of international scientific-practical conferences "Innovative technologies in bakery production" and "Achievements and prospects of development of the confectionery industry", which took place on September 13, 2017 in Kyiv. The materials are devoted to solving topical issues of the bakery and confectionery industries, in particular ways to improve the quality of bread, the problems of expanding the range, including the creation of special purpose products. The collection is intended for specialists in the baking and confectionery industry, engineering workers, potential investors, high school lecturers, students and post-graduate students of higher educational institutions and all those who are interested in the actual problems of the bakery industry.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, конкурентоспроможність хліба, технологічні аспекти, кондитерська галузь, baked goods, competitiveness bread, technological aspects, confectionery industry
Бібліографічний опис
Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві. Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2017. – 190 с.