Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26428
Title: М'ясний січений напівфабрикат
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Рувінський, Олександр Олександрович
Шаповалов, Олексій Васильович
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
напівфабрикат
яйця курячі або меланж
м'ясо яловиче
semi-finished product
eggs chicken or melange
meat beef
Issue Date: 2017
Citation: Патент 19526 UA, МПК A22C 5/00 (2017.01) МПК A22C 7/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рувінський О.О., Шаповалов О.В. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703872 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.
Abstract: Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26428
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3-2017--getdocument.pdf170.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.