DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26428

Название: М'ясний січений напівфабрикат
Другие названия: Meat broiled semifinished
Авторы: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Москалюк, Оксана Євгеніївна
Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Рувінський, Олександр Олександрович
Шаповалов, Олексій Васильович
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Haschuk, Olexandra
Moskalyuk, Oksana
Chernyushok, Olga
Ruvinsky, Alexander
Shapovalov, Alexey
Ключевые слова: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
напівфабрикат
яйця курячі або меланж
м'ясо яловиче
полуфабрикат
яйца куриные или меланж
мясо говяжье
semi-finished product
eggs chicken or melange
meat beef
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Патент 19526 UA, МПК A22C 5/00 (2017.01) МПК A22C 7/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рувінський О.О., Шаповалов О.В. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703872 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. Изобретение относится к пищевой промышленности и может быть использована для производства рубленых полуфабрикатов из мясного фарша для специального и общественного питания. В основу изобретения поставлена задача разработки рецептуры сбалансированного по аминокислотному составу рубленого полуфабриката, за счет введения в его состав деминерализованной сыворотки молочной. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26428
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3-2017--getdocument.pdf170,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback