М'ясний січений напівфабрикат
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної.
The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, напівфабрикат, яйця курячі або меланж, м'ясо яловиче, semi-finished product, eggs chicken or melange, meat beef
Бібліографічний опис
Патент 19526 UA, МПК A22C 5/00 (2017.01) МПК A22C 7/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рувінський О.О., Шаповалов О.В. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703872 ; заявл. 19.04.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.