Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.

Опис

Ключові слова

технологія, технология, technology, суп-пюре, суп-пюре, soup, кулінарний напівфабрикат, кулинарный полуфабрикат, culinary semi-finished product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods / V. S. Vasylenko, O. S. Pushka, A. V. Havrysh, O. V. Niemirich, T. I. Ishchenko // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 286.