DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26635

Название: Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
Другие названия: Технологія супів-пюре з використанням інноваційного кулінарного напівфабрикату
Авторы: Vasilenko, Victoria
Pushka, Olga
Havrysh, Andrey
Niemirich, Oleksandra
Ishchenko, Tatiana
Василенко, Вікторія Сергіївна
Пушка, Ольга Сергіївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Іщенко, Тетяна Іванівна
Ключевые слова: технологія
технология
technology
суп-пюре
суп-пюре
soup
кулінарний напівфабрикат
кулинарный полуфабрикат
culinary semi-finished product
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods / V. S. Vasylenko, O. S. Pushka, A. V. Havrysh, T. I. Ishchenko, O. V. Niemirich // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016): Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 286.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено актуальність використання інноваційних кулінарних напівфабрикатів у технології супів-пюре В статье описана актуальность использования инновационных кулинарных полуфабрикатов в технологии супов-пюре. The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/26635
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods.pdf138,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback