Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods
Дата
2016
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.
Опис
Ключові слова
технологія, технология, technology, суп-пюре, суп-пюре, soup, кулінарний напівфабрикат, кулинарный полуфабрикат, culinary semi-finished product, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods / V. S. Vasylenko, O. S. Pushka, A. V. Havrysh, O. V. Niemirich, T. I. Ishchenko // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 286.