Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The article presents the urgency of the use of innovative culinary semi-finished products in the technology of mashed soup.

Опис

Ключові слова

технологія, технология, technology, суп-пюре, суп-пюре, soup, кулінарний напівфабрикат, кулинарный полуфабрикат, culinary semi-finished product, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Technology of cream soups using innovative culinary semi-finished goods / V. S. Vasylenko, O. S. Pushka, A. V. Havrysh, O. V. Niemirich, T. I. Ishchenko // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts. — 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 286.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced