Лимонна кислота у сиропах із цикорію

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено оптимальні параметри гідролізу цикорної сировини лимонною кислотою зі збереженням у кінцевому продукті максимальної кількості цінних мінеральних та органічних компонентів цикорію.
The optimum parameters of hydrolysis chicory raw citric acid with safe conservation in the final product the maximum amount of valuable mineral and organic components chicory.

Опис

Ключові слова

гідроліз, hydrolysis, інулін, фруктани, цикорій, олігосахариди, редукувальні речовини, лимонна кислота, лимонна кислота, inulin, fruktany, chicory, oligosaccharides, reduce substances, citric acid, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Попова, І. В. Лимонна кислота у сиропах із цикорію / І. В. Попова, Ю. В. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - № 9. - С. 36 - 39.

Зібрання