Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження з можливістю комплексної переробки моркви та одержання продуктів і харчових добавок з високим вмістом біологічно активних речовин.
A study is undertaken with possibility of the complex processing of carrot and receipt of products and food additions with high maintenance biologically active substances.

Опис

Ключові слова

В-каротин, B-carotene, морква, комплексна переробка, харчові добавки, carrot, complex processing, food additions, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці ОДАХТ. – 2010. - № 37. – С. 211-214.

Зібрання