Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27133
Title: Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості
Authors: Шуліка, Аліна Олександрівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Keywords: питна вода
безпечність
якість
нормування
drinking water
safety
quality
rationing
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Шуліка, А. О. Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості / А. О. Шуліка, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 334–335.
Abstract: Вода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27133
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шуліка, Петруша.pdf154.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.