Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.

Опис

Ключові слова

питна вода, безпечність, якість, нормування, drinking water, safety, quality, rationing, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шуліка, А. О. Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості / А. О. Шуліка, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 334–335.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced