Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок. The results of the HACCP system for the production of enriched bread sticks are presented.

Опис

Ключові слова

система НАССР, хлібні палички, якість харчових продуктів, безпечність харчових продуктів, HACCP system, bread sticks, food quality, food safety, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Пермінова, А. В. Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок / А. В. Пермінова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – C. 68–69.