Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено результати розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок.
The results of the HACCP system for the production of enriched bread sticks are presented.
Опис
Ключові слова
система НАССР, хлібні палички, якість харчових продуктів, безпечність харчових продуктів, HACCP system, bread sticks, food quality, food safety, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Пермінова, А. В. Розроблення системи НАССР для виробництва збагачених хлібних паличок / А. В. Пермінова, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – C. 68–69.