Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27416
Title: Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product
Authors: Niemirich, Oleksandra
Pohozhykh, Nikolai
Petrusha, Oksana
Havrysh, Andrey
Vasheka, Oksana
Keywords: м’ясний напівфабрикат
сушіння
змішане теплопідведення
пористість
meat emulsion
semifinished
drying mixed heatpendencies
porosity
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product / O. Niemirich, M. Pogozhich, O. Petrusha, A. Havrysh, O. Vasheka // Ukrainian Food Journal – 2017. - Vol. 6, Issue 2. – P. 302-314.
Abstract: Вивчено технологічні властивості висушеного м'ясного напівфабрикату, виготовленого методом змішаного теплопідведення. На основі проведених досліджень розроблено математичну залежність комплексної характеристики сушеного м’яса від температури сушіння та ступеня дисперсності продукту. The technological properties of the dried meat semi-finished product made by the DMSF-drying (mixed heat supply) method are studied, on the basis of which the mathematical dependence of the complex characteristic of the SMC on the drying temperature and the degree of product dispersion is difficult.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27416
ISSN: 2304–974X
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nemirich, Petrusha, Vasheka.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.