Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено технологічні властивості висушеного м'ясного напівфабрикату, виготовленого методом змішаного теплопідведення. На основі проведених досліджень розроблено математичну залежність комплексної характеристики сушеного м’яса від температури сушіння та ступеня дисперсності продукту. The technological properties of the dried meat semi-finished product made by the DMSF-drying (mixed heat supply) method are studied, on the basis of which the mathematical dependence of the complex characteristic of the SMC on the drying temperature and the degree of product dispersion is difficult.

Опис

Ключові слова

м’ясний напівфабрикат, сушіння, змішане теплопідведення, пористість, meat emulsion, semifinished, drying mixed heatpendencies, porosity, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Restoring and emulsifying properties of the dried meat semi-finished product / O. Niemirich, M. Pogozhich, O. Petrusha, A. Havrysh, O. Vasheka // Ukrainian Food Journal – 2017. - Vol. 6, Issue 2. – P. 302-314.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced