Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27771
Title: Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів
Authors: Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Буpлака, Тетяна Василівна
Keywords: drying
mushrooms
radiation and convection method
radiation energy
infrared drying
сушіння
гриби
радіаційно-конвективнй спосіб
опромінення
енерговитрати
інфрачервоне сушіння
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2015
Citation: Дубковецький, І. В. Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів / І. В. Дубковецький, І. Ф Малежик, Т. В. Бурлака // Наукові праці НУХТ. – 2016. - Том 22, №4. - Київ : НУХТ. - С. 141-148.
Abstract: Transfer mechanism and intensity of moisture in the material depend on the interconnected complex due process violations moisture from the material vapor diffusion environment through capillary pore structure of the material.The work set depending on the basic characteristics of convective heat and mass-drying termoradiatsiynoho cultivated mushrooms oyster. Механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від взаємопов’язаного комплексу процесів порушення зв’язку вологи з матеріалом та дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу. В даній роботі встановлені залежності основних тепломасообмінних характеристик конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів глива від швидкості руху повітря.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27771
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47a.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.