Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Transfer mechanism and intensity of moisture in the material depend on the interconnected complex due process violations moisture from the material vapor diffusion environment through capillary pore structure of the material.The work set depending on the basic characteristics of convective heat and mass-drying termoradiatsiynoho cultivated mushrooms oyster. Механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від взаємопов’язаного комплексу процесів порушення зв’язку вологи з матеріалом та дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу. В даній роботі встановлені залежності основних тепломасообмінних характеристик конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів глива від швидкості руху повітря.
Опис
Ключові слова
drying, mushrooms, radiation and convection method, radiation energy, infrared drying, сушіння, гриби, радіаційно-конвективнй спосіб, опромінення, енерговитрати, інфрачервоне сушіння, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дубковецький, І. В. Вплив швидкості теплоносія на основні тепломасообмінні параметри конвективно-терморадіаційного сушіння культивованих грибів / І. В. Дубковецький, І. Ф Малежик, Т. В. Бурлака // Наукові праці НУХТ. – 2016. - Том 22, №4. - Київ : НУХТ. - С. 141-148.