DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27791

Название: Аналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способом
Другие названия: Analysis of the process for drying combinations of wheat preparations convectionally thermoradigational method
Авторы: Стрельченко, Людмила Василівна
Strelchenko, Ljudmila
Дубковецький, Ігор Володимирович
Dubkovetskyy, Igor
Малежик, Іван Федорович
Malezhik, Ivan
Ключевые слова: сушіння
білкові препарати
конвективно-терморадіаційний метод
Белкотон С95
соя
сушка
белковые препараты
конвективно-терморадиационный метод
drying
protein preparations
convective thermo-radiation method,
Belcoton C95
soya
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Стрельченко, Л. В. Аналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способом / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Тези доповідей 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 191.
Краткий осмотр (реферат): Проблеми сьогодення, які пов'язані з екологічною ситуацією в україні, вимагають забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами із збалансованим складом поживних та біологічно активних речовин. У зв'язку з цим особливо важливою стає реалізація державної затвердженої програми здорового харчування, що передбачає створення продуктів з нормованим складом і властивостями. Проблемы современности, связанные с экологической ситуацией в Украине, требуют обеспечения населения высококачественными продуктами со сбалансированным составом питательных и биологически активных веществ. В связи с этим особенно важной становится реализация государственной утвержденной программы здорового питания, предусматривающий создание продуктов с нормированным составом и свойствами. Today's problems related to the ecological situation in ukraine require the population to provide high-quality food products with a balanced composition of nutrients and biologically active substances. In this regard, the implementation of a state-approved healthy nutrition program, which involves the creation of products with normalized composition and properties, becomes particularly important.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27791
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
96a.pdf361,36 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback