Аналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способом
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проблеми сьогодення, які пов'язані з екологічною ситуацією в україні, вимагають забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами із збалансованим складом поживних та біологічно активних речовин. У зв'язку з цим особливо важливою стає реалізація державної затвердженої програми здорового харчування, що передбачає створення продуктів з нормованим складом і властивостями.
Today's problems related to the ecological situation in ukraine require the population to provide high-quality food products with a balanced composition of nutrients and biologically active substances. In this regard, the implementation of a state-approved healthy nutrition program, which involves the creation of products with normalized composition and properties, becomes particularly important.
Опис
Ключові слова
сушіння, білкові препарати, конвективно-терморадіаційний метод, Белкотон С95, соя, drying, protein preparations, convective thermo-radiation method,, Belcoton C95, soya, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Стрельченко, Л. В. Аналіз процесу сушіння комбінацій білкових препаратів конвективно-терморадіаційним способом / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Тези доповідей 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 2. - С. 191.