Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено оцінку якості інноваційної гарячої солодкої страви суфле з позиції фізіологічних потреб організму дитини дошкільного віку методами кваліметрії. Carried out the quality of innovative hot souffle dessert from the standpoint of physiological needs of the child of preschool age by qualimetry methods.

Опис

Ключові слова

страва, суфле, кваліметрія, якість, dish, souffle, qualimetry, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Михайленко, В. М. Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле / В. М. Михайленко, О. В. Кузьмін, І. В. Дітріх // Інтернаука. – 2018. - № 4 (44), Т. 1. - С. 54-59.

Зібрання