Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку якості інноваційної гарячої солодкої страви суфле з позиції фізіологічних потреб організму дитини дошкільного віку методами кваліметрії. Carried out the quality of innovative hot souffle dessert from the standpoint of physiological needs of the child of preschool age by qualimetry methods.
Опис
Ключові слова
страва, суфле, кваліметрія, якість, dish, souffle, qualimetry, quality, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Михайленко, В. М. Комплексна оцінка якості гарячої солодкої страви суфле / В. М. Михайленко, О. В. Кузьмін, І. В. Дітріх // Інтернаука. – 2018. - № 4 (44), Т. 1. - С. 54-59.