Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27975
Title: Гуммиарабик: перспективы использования в производстве кондитерских изделий
Authors: Калиновская, Татьяна Витальевна
Букшина, Людмила Семеновна
Скрипко, Ангелина Петровна
Кепканов, Юрий Анатольевич
Якименко, Н.
Keywords: гуммиарабик
камедь
полисахарид
кондитерские изделия
gum-arabic
gum
polysaccharide
of confectionery
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Гуммиарабик: перспективы использования в производстве кондитерских изделий / Т. Калиновская, Л. Букшина, А. Скрипко, Ю. Кепканов, Н. Якименко // Продукты & Ингредиенты. — 2013. — № 6 (103). — С. 16-17.
Abstract: В статье приведены функционально-технологические свойства гуммиарабика в качестве пищевой добавки в технологиях кондитерских изделий. Представлен ассортимент добавок на основе натуральных гуммиарабиков, разработанных французской компанией «NEXIRA. The paper presents the functional and technological properties of gum arabic as a food additive in the technologies of confectionery. A selection of supplements based on natural gum arabic, developed by the French company «NEXIRA.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27975
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gumiamiarabik.pdf82.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.