DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012

Название: Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products
Другие названия: Визначення факторного простору процесу шприцювання ковбасних виробів
Авторы: Kuzmin, Oleg
Кузьмін, Олег Володимирович
Pasichny, Vasiliy
Пасічний, Василь Миколайович
Levkun, Kateryna
Левкун, Катерина Юріївна
Riznyk, Anastasiia
Різник, Анастасія Олександрівна
Ключевые слова: факторний простір
шприцювання
ковбасні вироби
факторное пространство
шприцевание
колбасные изделия
factor space
extrusion
sausage products
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2017. – Vol. 5, Is. 1. – P. 54-62.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є визначення факторного простору процесу шприцювання ковбасних виробів. Целью работы является определение факторного пространства процесса шприцевания колбасных изделий. The aim of the paper is to determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Determination.pdf560,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback