Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012
Title: Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products
Authors: Kuzmin, Oleg
Pasichny, Vasiliy
Levkun, Kateryna
Riznyk, Anastasiia
Кузьмін, Олег Володимирович
Пасічний, Василь Миколайович
Левкун, Катерина Юріївна
Різник, Анастасія Олександрівна
Keywords: факторний простір
шприцювання
ковбасні вироби
факторное пространство
шприцевание
колбасные изделия
factor space
extrusion
sausage products
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2017. – Vol. 5, Is. 1. – P. 54-62.
Abstract: The aim of the paper is to determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Determination.pdf560.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.