Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The aim of the paper is to determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products.

Опис

Ключові слова

факторний простір, шприцювання, ковбасні вироби, факторное пространство, колбасные изделия, factor space, extrusion, sausage products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2017. – Vol. 5, Is. 1. – P. 54-62.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced