Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051
Назва: ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртом
Автори: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Ключові слова: їстівне покриття
біорозкладальне паковання
пвс
edible film
biodegradable packaging
PVC
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Шульга, О. С. ІЧ-дослідження їстівних плівок і покриттів з полівініловим спиртом / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 214-217.
Короткий огляд (реферат): Біодеградабельні їстівні плівки на основі природних полімерів (крохмаль, целюлоза, білок тощо) за рахунок своєї гідрофільності поки що не можуть повністю витіснити синтетичні матеріали, оскільки мають високу паропроникність. З синтетичних біодеградабельних матеріалів найбільший інтерес представляє полівініловий спирт (ПВC), який є водорозчинним, являється харчовою добавкою Е 1203 і дає плівки з низькою паропроникністю. Biodegradable edible films based on natural polymers (starch, cellulose, protein, etc.) due to its hydrophilicity can not yet be completely ousted synthetic materials, because they have high vapor permeability. Synthetic Biodegradable materials are of greatest interest to polyvinyl alcohol (PVC), which is water soluble, is a food additive E 1203 and provides films with low vapor permeability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28051
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2017_Yakist (Shulga) .pdf1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.