DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Тези доповідей ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28381

Название: Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами
Другие названия: Use of products for processing honeysuckle fruit when creating a new assortment of sweets with pomade-cream corps
Авторы: Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Vaysero, Olga
Kokhan, Olena O.
Ключевые слова: жимолость
біологічно-активні сполуки
біофлавоноїди
пектинові речовини
харчові волокна
кондитерські вироби
цукерки з помадно-кремовими корпусами
honeysuckle
biologically active compounds
bioflavonoids
pectin substances
food fibers
confectionery
candies with pomade-cream corps
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами / О. Вайсеро, Н. Непомняща, О. Кохан, В. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 34-35.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот. The chemical composition of mashed berries of honeysuckle has been investigated, the technology of sweets with lipstick cream bodies of health-improving purposes with the addition of mashed potatoes and cushion from honeysuckle fruits with high content of vitamins, polyphenolic compounds, pectin substances, fiber, macro and microelements, natural organic acids has been proposed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28381
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
honeysuckle.pdf138,01 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback