Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот.

Опис

Ключові слова

жимолость, біологічно-активні сполуки, біофлавоноїди, пектинові речовини, харчові волокна, кондитерські вироби, цукерки з помадно-кремовими корпусами, honeysuckle, biologically active compounds, bioflavonoids, pectin substances, food fibers, confectionery, candies with pomade-cream corps, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами / О. Вайсеро, Н. Непомняща, О. Кохан, В. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 34-35.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced