Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено хімічний склад пюре з плодів жимолості, запропонована технологія цукерок з помадно-кремовими корпусами оздоровчого призначення з додаванням пюре та підвару з плодів жимолості з підвищеним вмістом вітамінів, поліфенольних з’єднань, пектинових речовин, клітковини, макро і мікроелементів, природних органічних кислот.
Опис
Ключові слова
жимолость, біологічно-активні сполуки, біофлавоноїди, пектинові речовини, харчові волокна, кондитерські вироби, цукерки з помадно-кремовими корпусами, honeysuckle, biologically active compounds, bioflavonoids, pectin substances, food fibers, confectionery, candies with pomade-cream corps, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусами / О. Вайсеро, Н. Непомняща, О. Кохан, В. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017 р. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 34-35.