Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28385
Title: Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів
Authors: Дзигар, Ольга Олександрівна
Даценко, Анна Володимирівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Keywords: монарда двійчаста
біологічно активні речовини
пряно-ароматична фітосировина
крекер
monarda didyma
biologically active compounds
spice-aromatic phyto raw materials
cracker
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Citation: Дзигар, О. О. Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів / О. О. Дзигар, А. В. Даценко, В. І. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 36–37.
Abstract: Визначено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві нового асортименту крекерів з пікантним смаком. Значний вміст антиоксидантних з’єднань дозволить використовувати монарду у якості природного антиоксиданту. The component composition of the monarda didyma and its possibilities of application in the production of a new assortment of crackers with a spicy taste are determined. Significant content of antioxidant compounds will allow the monard to be used as a natural antioxidant.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28385
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Component analysis.pdf379.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.