Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів

Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві нового асортименту крекерів з пікантним смаком. Значний вміст антиоксидантних з’єднань дозволить використовувати монарду у якості природного антиоксиданту. The component composition of the monarda didyma and its possibilities of application in the production of a new assortment of crackers with a spicy taste are determined. Significant content of antioxidant compounds will allow the monard to be used as a natural antioxidant.

Опис

Ключові слова

монарда двійчаста, біологічно активні речовини, пряно-ароматична фітосировина, крекер, monarda didyma, biologically active compounds, spice-aromatic phyto raw materials, cracker, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дзигар, О. О. Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів / О. О. Дзигар, А. В. Даценко, В. І. Оболкіна // Технології харчових продуктів і комбікормів : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 25-30 вересня 2017. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – С. 36–37.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced