DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28480

Название: Інноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білка
Другие названия: Innovative technology of frozen desserts with high protein content
Авторы: Грек, Олена Вікторівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Чубенко, Лариса Михайлівна
Grek, Olena
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Osmak (Fedchenko), Tetiana
Chubenko, Larysa
Ключевые слова: заморожений десерт
соєвмісний білковий компонент
білково-трав’яний напівфабрикат
frozen dessert
soy-protein component
protein and herbal semi-finished product
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Інноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білка / О. Грек, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Осьмак, Л. Чубенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контекст і Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6–7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – С. 171-172.
Краткий осмотр (реферат): Удосконалена технологія заморожених десертів підвищеної біологічної цінності. Розроблено рецептури морозива із застосування сиру кисломолочного нежирного, соєвмісного білкового компоненту та білково-трав’яного напівфабрикату Enhanced technology of frozen desserts of high biological value. Ice cream recipes have been developed for the use of cheese of sour-milk non-fatty, soya-containing protein component and protein-herbal semi-finished product.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28480
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2.pdf643,6 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback