Інноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білка
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Удосконалена технологія заморожених десертів підвищеної біологічної цінності. Розроблено рецептури морозива із застосування сиру кисломолочного нежирного, соєвмісного білкового компоненту та білково-трав’яного напівфабрикату
Enhanced technology of frozen desserts of high biological value. Ice cream recipes have been developed for the use of cheese of sour-milk non-fatty, soya-containing protein component and protein-herbal semi-finished product.
Опис
Ключові слова
заморожений десерт, соєвмісний білковий компонент, білково-трав’яний напівфабрикат, frozen dessert, soy-protein component, protein and herbal semi-finished product, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Інноваційні технології заморожених десертів з підвищеним вмістом білка / О. Грек, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Осьмак, Л. Чубенко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контекст і Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6–7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – С. 171-172.