Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою дослідження було виготовлення квасу з використанням екстракту шипшини, плодово-ягідних сиропів журавлини, брусниці, калини, глоду та свіжого імбиру.

Опис

Ключові слова

квас, функціональний напій, плодово-ягідні сиропи, спиртове бродіння, молочнокисле бродіння, молочнокислое брожение, кvass, functional drink, fruit and berry syrups, alcohol fermentation, lactic fermentation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Виготовлення квасу з нетрадиційної сировини / Р. М. Мукоїд, Є. І. Іванов, В. П. Василів // Біоресурси та природокористування. - 2018. - Том 10, № 3-4.

Зібрання