Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Літературний твір Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю. Literature The method of determining the degree of esterification of pectin for titrated acidity.

Опис

Ключові слова

пектин, етерифікація, титрована кислотність, pectin, esterification, titrated acidity, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Шульга, О. С. Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю / О. С. Шульга, В. В. Листопад, С. І. Шульга // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 76005. Зареєстр. 17.01.2018 ; Опубл. 27.04.2018, Бюл. №48.