Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Літературний твір Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю. Literature The method of determining the degree of esterification of pectin for titrated acidity.
Опис
Ключові слова
пектин, етерифікація, титрована кислотність, pectin, esterification, titrated acidity, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Метод визначення ступеня етерифікації пектину за титрованою кислотністю / О. С. Шульга, В. В. Листопад, С. І. Шульга // Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір № 76005. Зареєстр. 17.01.2018 ; Опубл. 27.04.2018, Бюл. №48.