DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28818

Название: Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors
Другие названия: Порівняльний аналіз знецукрення бурякової стружки різних профілів на промислових екстракторах
Авторы: Lulka, Alexander
Lulka, Dmitriy
Mironchuk, Valeriy
Bulah, Eugen
Люлька, Олександр Миколайович
Люлька, Дмитро Миколайович
Мирончук, Валерій Григорович
Булах, Євген
Ключевые слова: beet
extraction
cross-section
cutting
свекла
стружка
резание
єкстрагирование
буряк
стружка
різання
екстрагування
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Liulka O. Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors / O. Liulka, D. Liulka, V. Mironchuk, Y. Bulakh // Ukrainian Food Jornal. – 2015. – V. 4. – №2 – Р. 335–343.
Краткий осмотр (реферат): The process extraction of sucrose conducted from the beet cossettes of different cross-sections. Quality and mechanical characteristics, sucrose loss in pulp, raw juice quality and energy cost depends on the profile shape beet cossettes. Досліджено процес екстрагування сахарози з бурякової стружки різних поперечних перерізів. Від профілю стружки залежать її якість, механічні характеристики, втрати сахарози в жомі, якість екстракту та енергетичні витрати. Исследован процесс экстрагирования сахарозы из свекловичной стружки различных поперечных сечений. От профиля стружки зависят ее качество, механические характеристики, потери сахарозы в жоме, качество диффузионного сока и энергетические затраты.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28818
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UFJ_Comparative analysis.pdf651,11 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback