Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The process extraction of sucrose conducted from the beet cossettes of different cross-sections. Quality and mechanical characteristics, sucrose loss in pulp, raw juice quality and energy cost depends on the profile shape beet cossettes.

Опис

Ключові слова

beet, extraction, cross-section, cutting, свекла, стружка, резание, єкстрагирование, буряк, стружка, різання, екстрагування, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors / O. Liulka, D. Liulka, V. Mironchuk, Y. Bulakh // Ukrainian Food Jornal. – 2015. – V. 4. – №2 – Р. 335–343.

Зібрання