Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The process extraction of sucrose conducted from the beet cossettes of different cross-sections. Quality and mechanical characteristics, sucrose loss in pulp, raw juice quality and energy cost depends on the profile shape beet cossettes.

Опис

Ключові слова

beet, extraction, cross-section, cutting, свекла, стружка, резание, єкстрагирование, буряк, стружка, різання, екстрагування, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Comparative analysis of beet cossettes extraction of different profiles on the industrial extractors / O. Liulka, D. Liulka, V. Mironchuk, Y. Bulakh // Ukrainian Food Jornal. – 2015. – V. 4. – №2 – Р. 335–343.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced