Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28901
Title: Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен
Other Titles: Enrichment of bakery products for family use with a mixture of germinated seeds
Authors: Бурченко, Людмила Миколаївна
Білик, Олена Анатоліївна
Передерій, Інна Геннадіївна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Burchenko, Lyudmyla
Bilyk, Olena
Perederiy, Inna
Fedorova, Tatyana
Keywords: суміш пророщених зерен
смесь пророщенных зерен
a mixture of germinated grains
геродієтичне харчування
геродиетическое питания
herodietic nutrition
люди похилого віку
старики
elderly
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2018
Citation: Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен / Л. М. Бурченко, О. А. Білик, І. Г. Передерій, Т. О. Федорова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 7–8 червня 2018 р. – Мелітополь-Кирилівка: ТДАТУ, 2018. – С. 33.
Abstract: Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що найкращі показники якості хлібобулочних виробів досягаються у разі дозування суміші пророщених зерен 15 % до маси борошна. Рассмотрено, что смесь пророщенных зерен является оптимально сбалансированной, так как белок, входящий в состав пророщенного зерна овса, пшеницы, ячменя и кукурузы, содержит все незаменимые аминокислоты, которые в процентном отношении составляют до 30% общего содержания белка. Установлено, что лучшие показатели качества хлебобулочных изделий достигаются в случае дозирования смеси пророщенных зерен 15% к массе муки. t is considered that the mixture of germinated grains is optimally balanced, since the protein that is part of the germinated grain of oats, wheat, barley and corn contains all the essential amino acids, which in percentage are up to 30% of the total protein content. It has been established that the best indicators of the quality of bakery products are achieved in the case of dosing a mixture of germinated grains 15% by weight of flour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28901
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKboazhvgpspz.pdf202.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.