Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що найкращі показники якості хлібобулочних виробів досягаються у разі дозування суміші пророщених зерен 15 % до маси борошна.

Опис

Ключові слова

суміш пророщених зерен, смесь пророщенных зерен, a mixture of germinated grains, геродієтичне харчування, геродиетическое питания, herodietic nutrition, люди похилого віку, старики, elderly, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Збагачення хлібобулочних виробів геродієтичного призначення сумішшю пророщених зерен / Л. М. Бурченко, О. А. Білик, І. Г. Передерій, Т. О. Федорова // Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 7–8 червня 2018 р. – Мелітополь-Кирилівка : ТДАТУ, 2018. – С. 33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced