DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2892

Название: Low temperatures in food technologies
Другие названия: Низькі температури в харчових технологіях
Авторы: Simahina, Galina
Stetsenko, Natalia
Naumenko, Nataliia
Сімахіна, Галина Олександрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Науменко, Наталія Валентинівна
Ключевые слова: cryogenous technology
low temperatures
plant raw material
sublimation
криогенная технология
кріогенна технологія
низька температура
низкая температура
рослинна сировина
растительное сырье
сублімація
сублимация
кафедра гуманітарних дисциплін
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina, N. Stetsenko, N. Naumenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2013. — № 48. — С. 144-148.
Краткий осмотр (реферат): The low-temperature (cryogenous) technology of processing the plant raw materials into biologically active food additives with increased content of vitamins, mineral elements and other precious components important for human organism functioning was designed by the scientists of NUFT, and thereto presented in this article.
Низькій температурі (cryogenous) технології переробки рослинної сировини в біологічно активні добавки до їжі з підвищеним вмістом вітамінів, мінеральних елементів і інших цінних компонентів, важливих для функціонування людського організму був розроблений вченим НУХТ, і до неї, представлені в цій статті.
Низкой температуре (cryogenous) технологии переработки растительного сырья в биологически активные добавки к пище с повышенным содержанием витаминов, минеральных элементов и других ценных компонентов, важных для функционирования человеческого организма был разработан ученым NUFT, и к ней, представленные в этой статье.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2892
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
NP-48 (1).pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback