Low temperatures in food technologies

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The low-temperature (cryogenous) technology of processing the plant raw materials into biologically active food additives with increased content of vitamins, mineral elements and other precious components important for human organism functioning was designed by the scientists of NUFT, and thereto presented in this article.

Опис

Ключові слова

cryogenous technology, low temperatures, plant raw material, sublimation, криогенная технология, кріогенна технологія, низька температура, низкая температура, рослинна сировина, растительное сырье, сублімація, сублимация, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina, N. Stetsenko, N. Naumenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2013. — № 48. — С. 144-148.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced