Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2897
Title: Характеристика плодоовочевої сировини України
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Науменко, Наталія Валентинівна
Keywords: рослинна сировина
нутрієнти
заморожування
зберігання
кріоушкодження
vegetable raw materials
nutrients
freezing
storage
cryo damage
кафедра гуманітарних дисциплін
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2011
Publisher: Stal'
Citation: Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.
Abstract: Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.
Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2897
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
r1ch2.pdf543.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.