Характеристика плодоовочевої сировини України
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Stal'
Анотація
Аналіз різних способів консервування плодоовочевої сировини з точки зору максимального збереження вмісту вітамінів свідчить, що найефективнішим є консервування заморожуванням.
Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.
Analysis of different methods canning fruit and vegetable raw materials from the point of view of maximum preservation of vitamins indicates that the most effective is the canning freezing.
Опис
Ключові слова
рослинна сировина, нутрієнти, заморожування, зберігання, кріоушкодження, vegetable raw materials, nutrients, freezing, storage, cryo damage, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Roslynna syrovyna, a takozh produkty yiyi pereroblennya, vidihrayut' vazhlyvu rol' u kharchuvanni lyudyny.