Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29045
Title: Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development
Authors: Tsygankov, Sergii
Ushkarenko, Viktor
Grek, Olena
Tymchuk, Alla
Popova, Inna Vadymivna
Chepel, Natalia
Onopriichuk, Olena
Savchenko, Alexander
Keywords: продукти переробки зернових
розморожування
молочно-білкові суміші
кріоскопічна температура
products of grain processing
defrost
mil-protein mixtures
cryoscopic temperature
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2018
Citation: Determination methods of defrosted protein-vegetable mixtures parameters development / S. Tsygankov, V. Ushkarenko, O. Grek, А. Tymchuk, I. Popova, N. Chepel, O.Onopriichuk, O. Savchenko // EUREKA: Life Sciences. – 2018. – № 6. – P. 46–53.
Abstract: Метою роботи було розроблення методів дослідження впливу крупи манної та екструдованої на якісні та кількісні показники сумішей з молочно-білковими концентратам в циклі заморожування – розморожування. Отримані результати досліджень вказують на ефективність запропонованих методів для визначення показників білково-рослинних сумішей після розморожування. Вимірювання кількісних показників можуть бути використані для ефективного корегуванню втрат маси концентратів. Ключові слова: продукти переробки зернових; розморожування; молочно-білкові суміші; кріоскопічна температура; колагенвмісний інгредієнт.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29045
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Alla Tymchuk.pdf558.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.