DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29078

Название: Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства
Другие названия: Use of improvers in the technology of bakery products of hereditary purposes, which are realized in the conditions of establishments of hotel and restaurant industry
Авторы: Бортнічук, Олег Вікторович
Доценко, Віктор Федорович
Берулава, Маріам Георгіївна
Bortnichuk, Oleg
Dotsenko, Viktor
Berulava, Mariam
Ключевые слова: хлібобулочні вироби
молочна сироватка
пшеничні висівки
поверхнево-активні речовини
bakery products
milk whey
wheat Bran
surfactants
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Бортнічук О.В Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства / М. Берулава, О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, “Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека”,14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р. – 171 с.
Краткий осмотр (реферат): Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29078
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
17.pdf397,87 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback