Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача на клейковину тіста.
To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the gluten.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби, молочна сироватка, пшеничні висівки, поверхнево-активні речовини, bakery products, milk whey, wheat Bran, surfactants, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Берулава, М. Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарства / М. Берулава, О. Бортнічук, В. Доценко // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, “Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека”,14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р. – 171 с.